Konsulentydelser

Lego Boye Consulting udfører konsulentarbejde inden for:

  1. Webstrategi og handlingsplaner for online salg og servicering af kunder – For salget omfatter det både onlinesalget, leadgenering og i det hele taget optimering af cross-channel oplevelsen og performance. For online service er fokus på afdækning af potentiale, implementering af værdifastsættelse/performance og afdækning af, hvad der skal til for at lykkes.
  2. Projektledelse af IT-projekter fra forretningssiden - Inkluderer ‘hele pakken’ lige fra udarbejdelse af kravspecifikationer og forhandling med leverandører til løbende økonomistyring og sikring af, at tidsplaner holder, og at scope ‘oversættes’ til velfungerende løsninger. Kan eksempelvis vedrøre implementering af ny webplatform eller lancering af nye produkter på  virksomhedens site og/eller back-end systemer.
  3. Forretningsudvikling – Omfatter både de kommercielle dele som konceptualisering/go-to-market, udarbejdelse af salgsmaterialer og business cases og de procesmæssige såsom leveringsprocesser og support/fejlretning.
  4. Optimering af produktprocesser - Afdækning og implementering af optimale processer for levering, fakturering og fejlretning, så der sikres bedre kundeoplevelser og reducerede omkostninger.
  5. Interim ledelse - Ledelse af afdelinger, herunder håndtering af medarbejdere i det daglige og sikring af overblik over og prioritering af afdelingens opgaver.

Baggrund

Jeg har været onlinedirektør hos Telenor og har mange års erfaring med product management og forretningsudvikling. Jeg har også haft ansvaret for både on- og offline marketing.

Kunderne omfatter blandt andet CPH Airports, Dong Energy, Jabra/GN Netcom og TDC. Derudover har jeg også et samarbejde med eCapacity.