Kunder


Kunder og kundeudtalelser

Siden Lego Boye Consulting blev stiftet i 2013 har jeg arbejdet for BtB og BtC kunder i en række brancher lige fra software/IT og telecom til retail og arbejder for såvel nationale som internationale virksomheder.

For mere information om, hvilke løsninger og platforme jeg har erfaring med, læs her.

Kunderne siger

Vi har haft stort udbytte ved at have Jacob inde som konsulent. Han har en god forretningsmæssig og teknisk forståelse, høj produktivitet og godt humør. Han er hurtig til at sætte sig ind i forretningen og de konkrete opgaver, og har hjulpet os med en bred vifte af opgaver lige fra produktstrategier, analyser og business cases til udarbejdelse af processer og kravspecifikationer. Senest har Jacob hjulpet med at få igangsat ny bredbåndsstrategi og opgaver i forbindelse med migrering af IT-systemer.

Brian Abrahamsen

Chief Product Officer, Boxer A/S

Jacob spillede en afgørende rolle i at udvikle forretningen Bilinfo (Bilbasen) via 1) planlægning og eksekvering af skift fra program til browserbaseret platform for bilforhandlere, 2) skift af integrationsstrategi for finansierings- og forsikringsselskaber og 3) etablering og styring af IT udviklingsroadmap.
Jacob forstår komplekse løsninger og behov, sikrer god og tæt involvering af alle og er stærk til at eksekvere bl.a. grundet sin evne til at skabe fælles, klare konklusioner.

Dorte Mærsk Maron

Head of Business Development, eBay