Kunder


Kunder og kundeudtalelser

Siden Lego Boye Consulting blev stiftet i 2013 har jeg arbejdet for BtB og BtC kunder i en række brancher lige fra software/IT og telecom til retail og arbejder for såvel nationale som internationale virksomheder.

For mere information om, hvilke løsninger og platforme jeg har erfaring med, læs her.

Kunderne siger

Jacob er lykkedes med at sikre en bedre prioritering af projekter og afklaring af deres scope i Magasins ledergruppe. Dette er ikke mindst takket være hans evne til at danne sig og formidle et overblik, facilitere vores diskussioner og sidst – men ikke mindst – at gøre det meget tydeligt, hvad der konkluderes og hvorfor.Peter Fabricius

Adm. direktør, Magasin A/S

Jacob spillede en afgørende rolle i at udvikle forretningen Bilinfo (Bilbasen) via 1) planlægning og eksekvering af skift fra program til browserbaseret platform for bilforhandlere, 2) skift af integrationsstrategi for finansierings- og forsikringsselskaber og 3) etablering og styring af IT udviklingsroadmap.
Jacob forstår komplekse løsninger og behov, sikrer god og tæt involvering af alle og er stærk til at eksekvere bl.a. grundet sin evne til at skabe fælles, klare konklusioner.

Dorte Mærsk Maron

Head of Business Development, eBay

Vi har haft stort udbytte ved at have Jacob inde som konsulent. Han har en god forretningsmæssig og teknisk forståelse, høj produktivitet og godt humør. Han er hurtig til at sætte sig ind i forretningen og de konkrete opgaver, og har hjulpet os med en bred vifte af opgaver lige fra produktstrategier, analyser og business cases til udarbejdelse af processer og kravspecifikationer. Senest har Jacob hjulpet med at få igangsat ny bredbåndsstrategi og opgaver i forbindelse med migrering af IT-systemer.

Brian Abrahamsen

Chief Product Officer, Boxer A/S

And we are so happy to have borrowed you for a while… A consultant with amazing knowledge and an strong ability to lead teams. So glad that it was you who took such an important position with us for a while. We have really progressed during this period! Thanks Jacob, you are amazing!

Alexandra Åquist

CEO, Karnov Region North

Gennem årene har Jacob hjulpet os med at få sikret bedre prioritering af IT roadmapprojekter i Magasins direktørgruppe og få forbedret scoping & eksekveringen af dem, udarbejde business cases og lede digitale projekter.
Jacob forstår at afveje markedsmæssige behov med hvad der teknisk er muligt, er stærk til at facilitere diskussioner og sikre klare konklusioner. Koblet med et stort drive, godt humør og at han er teamplayer, gør det Jacob til en stærk samarbejdspartner.

Peter Østerhaab

Ecommerce direktør, Magasin