Kundeservice’s udfordringer i perioder med høj belastning og 9 konkrete råd (februar ’20)

Kundeservice’s udfordringer i perioder med høj belastning og 9 konkrete råd (februar ’20)

Jeg har skrevet denne artikel om, hvorfor Kundeservice afdelinger ofte rammes af udfordringer i spidsbelastningssituationer og hvordan det utilsigtet kan forstærkes, men jeg giver også 9 konkrete råd til, hvordan det kan løses. Et af rådene er at anvende den model, jeg har udviklet til at lave en relativt pragmatisk og simpel forecasting af både antal henvendelser til Kundeservice og af den nødvendige bemanding. Det er nemlig muligt at beregne, også selv om der mangler mange data, når blot det i fællesskab kan afdækkes med kunden, hvad der driver kompleksiteten og at foretage fornuftige skøn. Og jeg ser det virke i praksis med ret stor præcision. Er nu nysgerrig efter at høre mere, så tag endelig fat i mig 🙂

Kundeservices udfordringer og mulige løsninger – Lego Boye Consulting – Februar 2020